Ofte stilte spørsmål

Hvilken størrelse trenger jeg?

Vi tilbyr store og små minilager - fra 1,5 til 14 kvadratmeter.

Dersom du lurer på hvor stort minilager du trenger, kan du kikke på vår størrelsesguide. Her finner du eksempler av ulike minilager med inventar.

Lagerboxen er fleksible. Trenger du mer eller mindre lagringsplass, er det bare å ta kontakt så vi finner en løsning.

Hva kan jeg lagre i lagerboden?

Du kan lagre det meste, men enkelte ting er ikke tillatt.  Eksempler på dette er gjenstander som det er straffbart å være i besittelse av, eller som stammer fra straffbare forhold.

Det samme gjelder mat, illeluktende varer, brannfarlig væske eller gass, eksplosiver, dyr. Mer informasjon finner du i standardvilkårene. Er du det minste i tvil, kontakter du oss på post@lagerboxen.no

Er det trygt å lagre?

Hos Lagerboxen gjør vi alt vi kan for at dine eiendeler skal være trygge. Lagerhotellet er utstyrt med videoovervåkning og adgangskontroll

Vi har «streifrunder» for å avdekke eventuelle avvik. Lagerhotellene har brannalarmanlegg som automatisk varsler 110-sentralen ved brann. 

Hva er åpningstidene?

Lagerhotellene har åpent alle dager i året mellom kl. 06.00 og 23.00.
Vår telefon er betjent hverdager mellom klokka 09.00 og 15.00.
Lagerboxen.no er åpen for bestilling døgnet rundt, 365 dager i året. 

Jeg har glemt koden min. Hva gjør jeg?

Adgangskoden finner du i bestillingsbekreftelsen du mottok på epost etter bestilling. Dersom du ikke finner koden, kan du alltid finne den på siste faktura. Trenger du hjelp, er vi tilgjengelig på post@lagerboxen.no. 

Trenger jeg forsikring?

Du trenger ikke forsikring utover ordinær innboforsikring. Denne vil normalt også dekke gjenstander lagret i våre lagerboder.
Sjekk vilkårene i innboforsikringen eller kontakt ditt forsikringsselskapet for å være helt sikker. Lagerboxen har ordinær byggforsikring. 

Er det bindingstid?

Lagerboxen har ikke bindingstid. Leieforholdet er løpende og forlenges automatisk med én ny måned hver 15. Sier du opp innen den 15., stopper leieforholdet siste dag i måneden. 

Hvordan betaler jeg leien?

Du betaler leie innen den 1. hver måned.
Faktura får du enten som avtalegrio, eFaktura, Vipps eller pr epost.

Jeg vil si opp.

Ikke noe problem. Fyll ut skjema for oppsigelse her, og vi bekrefter oppsigelsen. Sier du opp innen den 15., stopper leieforholdet siste dag i måneden. 

Gratis lån av tilhenger?

Tilhengeren kan lånes gratis inntil 3 timer ved innflytting og utflytting.

Booking av  tilhenger gjør  du her.

Husk å sende forespørsel minimum 24 timer før du har behov for å låne.

Kan bedrifter leie?

Vi har flere bedrifter som leietaker hos Lagerboxen. Et minilager kan gi verdifull lagringsplass som eks. arkiv, kontormøbler, reklameutstyr, m.m. 

Bestill minilager på vanlig måte og fyll inn informasjon om bedriften. Vi kan også sende faktura med EHF.